Anćeloti ljut: Ne volim da komentarišem suđenje, ali sada ću to da uradim

Fudbaleri Real Madrida igrali su nerešeno sa Đironom u prvenstvu Španije, a rezultat je bio 1:1.


Trener Reala, Karlo Anćeloti rekao je posle utakmice da je suđenje na tom meču bilo loše, kao i da nije bio penal za protivničku ekipu.

-Ne volim da komentarišem suđenje, ali sada ću to da uradim. Prva situacija je sasvim jasna, nije penal jer ne dodiruje loptu rukom. Razgovarao sam sa Asensijom i on kaže da ga je lopta udarila u grudi. Tačno je da je leva ruka u malo čudnom položaju. Ako dodirne loptu rukom može da postoji sumnja, ali on jednostavno nije imao kontakt. Izmislili su penal. Druga situacija je malo diskutabilnija, pravilo je jasno, nije bilo jasne kontrole, ali tu možete dati svoje mišljenje. Neću o tome da raspravljam. Ono što me iznenađuje je penal, koji je došao u važnom trenutku utakmice, mnogo nas je koštao. Posle ove situacije imamo dva boda manje na tabeli, rekao je Anćeloti.

Iskusni stručnjak smatra da su oscilacije u igri njegove ekipe normalne.

-Mogli smo da igramo bolje, ali u ovom trenutku teško je imati veoma visok nivo igre. Mnogo truda smo uložili da bismo pobedili. Nismo bili na nivou na kojem smo bili prošle nedelje, imali smo problema sa povratkom povređenih igrača, Rodriga, Modrića, Čuamenija … Igramo dosta utakmica i osećamo se umorno. Imamo priliku u sredu da budemo prvi u Ligi šampiona i to je cilj pred pauzu. Trenutno imamo sve pod kontrolom. Utakmice su komplikovane protiv svih ekipa, to je normalno. Nivo nije odličan jer ima mnogo utakmica, previše, a nema vremena da se oporave igrači 100 odsto fizički i psihički. Ne vidim da neko igra spektakularno, svi timovi pate“, poručio je Anćeloti.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy