BURNO U PLS: IMT negoduje, i oni besni na Filipovića!

Fudbalski klub IMT sa Novog Beograda, oglasio se nakon poraza 2:1 protiv RFK Novog Sada u 16. kolu Prve lige Srbije.


Tim iz srpske prestonice bio je nezadovoljan suđenjem i izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti:

Fudbalski klub IMT se ovom prilikom zahvaljuje fudbalskoj javnosti, sportskim radnicima i neutralnim navijačima na porukama podrške. Posle jučerašnje utakmice, sa kojom fudbalska javnost upoznata u skraćenoj verziji koja je izašla na zvaničnom YouTube kanalu Prve lige Srbije (dva dosuđena penala i tri crvena kartona za našu ekipu), svi su mogli da vide kakve kaznene udarce je dosudio glavni sudija Nikola Petrović iz Šajkaša kod Novog Sada za ekipu RFK Novi Sad i sami donesu zaključak.

– Sve ovo se dešava u mandatu gospodina Dejana Filipovića, prema kome FK IMT ima poštovanje i poverenje u njega i postavlja pitanje:

* Zašto za utakmicu ekipe koja je iz Novog Sada delegiran sudija Nikola Petrović iz Šajkaša kod Novog Sada?
* Zašto je na utakmici beograskih klubova FK Rad i FK IMT delegiran sudija iz Pančeva?
*Zašto je Nikola Petrović iz Šajkaša kod Novog Sada vraćen na listu sudija nakon kardinalnih i katastrofalnih grešaka u prošloj sezoni (koje je i Sudijska komisija FSS konstatovala) kada je na jednoj utakmici dosudio dva nepostoječa penala zbog kojih je kažnjen?

– Taj isti glavni sudija nije dosudio čist kazneni udarac za prekršaj nad Vladimirom Lučićem na utakmici FK Javor i FK IMT, koja je odigrana prošle sezone. Na istoj utakmici isključio je Uroša Stamenića i pokazao samo žuti karton Eliomaru Silvi, iako je situacija bila drugačija.

– Sve sporne detalje navedene u saopštenju možete videti u prilozima koji će biti postavljeni na zvanične stranice FK IMT

Ovaj klub je do skora bio lider na tabeli ali ga je zamenio Grafičar koji ima isto 34. boda. Podsetimo, i Partizan se oglašavao protiv Dejana Filipovića nakon remija sa Javorom.

Foto: Prva Liga Srbije.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy