Crvena zvezda potpisala još jednog mladog igrača

U Crvenoj zvezdi mladi igrači su sve važniji činilac i strategija kluba je da njihovom prodajom pune kasu kluba.


Tako su česti potpisi mladih igrača najtrofejnijim srpskim klubom, a poslednji u nizu je golman Ivan Guteša, koji će se priključiti prvom timu.

Potpis ugovora sa Zvezdom je velika čast i zadovoljstvo, uz motiv da se radi još predanije kako bi se opravdalo poverenje svih u klubu. Ceo život maštam o tome da stanem na gol Zvezde i sada mi se to ostvarilo. Trudiću se da kroz dobar rad, zalaganje na treninzima, ali i uz pravi odnos prema klubu, taj debi dođe što pre. Svestan sam da me sada čeka još veći rad, ali to je normalno. Velika su bila odricanja da se stigne do Zvezde, ali je to prirodan i normalan put. Poznajem golmane Zvezde, bio sam u Grafičaru i veliko je iskustvo gledati ih kako treniraju, a kamoli raditi sa njima. Naravno, tu su i sjajni treneri čije savete sam spreman da upijam. Što se snova tiče, to je debi, ali i što više titula sa voljenim klubom, uz neki odbranjeni penal na Marakani, istakao je mladi golman. 

Guteša je tokom jeseni branio na 22 utakmice za Grafičar, a u Crvenoj zvezdi je zaslužio dres sa brojem 77. Mladi golman se već priključio treninzima Vladana Milojevića. 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy