Direktor FSS pravi rez: Izostanak rada doveo do loše perspektive srpskog fudbala

U poslednjih nekoliko sedmica bili smo svedoci jako loših rezultata svih fudbalskih selekcija Srbije, a pogotovu onih mlađih koji su poslovično bili ponos srpskog fudbala.


Tim povodom Miroslav Tanjga, direktor sportskog sektora Fudbalskog saveza Srbije, u nameri da se ustanovi pojedinačna odgovornost u sportskom sektoru srpske kuće fudbala, zatražio je izveštaje svih selektora mlađih kategorija!

– Očigledan je izostanak sistemskog i promišljenog rada što se posledično odrazilo na katastrofalne rezultate i lošu perspektivu srpskog fudbala, rekao je Tanjga.

Novi direktor će posle sagledavanja situacije i sticanja realne slike stanja reprezentativnih selekcija mlađih kategorija, predložiti nova sistemska i kadrovska rešenja. Očekuje se drastičan rez i angažovanje novih stručnjaka, ne samo na selektorskim funkcijama.

Potez Miroslava Tanjge i želja za detaljno analiziranje rada i rezultata, nagoveštaj je da su u Fudbalskom savezu Srbije konačno shvatili da smene selektora bez adekvatnih analitičkih procesa ne mogu da promene mnogo toga.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo