ĐOKOVIĆ OPSOVAO PRED KAMEROM: Zabezeknuo se kad je pročitao cedulju i otelo se „JE*O TE!“ (VIDEO)

Ovo je ludo, je l’ ovo stvarno? Šališ se sa mnom – pričao je Novak u neverici


Novak Đoković je protekle sedmice u Tel Avivu osvojio 89. ATP titulu u karijeri, ali je tokom sedmice imao i susret sa poznatim „čitačem misli“ Liorom Sučardom. I dok se u javnosti već pojavio jedan snimak na kom je Novak u neverici pred njegovim trikovima, tu nije bio kraj.

Đoković je u međuvremenu krenuo sa finalistom Tel Aviva i dobrim prijateljem Marinom Čilićem na put u kazahstanski Nur-Sultan na naredni turnir na kom učestvuju ove sedmice, Astana open.

I tu je srpski teniser imao zanimljiv susret sa Sučardovim trikovima zbog kojih je i opsovao!

Đokovića smo već videli šokiranog nakon što je Sučard otkrio tačno ime osobe na koju je Novak pomislio, a sada se na društvenim mrežama pojavio još jedan snimak. Na njemu je Đoković morao nešto da računa na telefonu, da bi klikom na znak jednakosti, kalkulator pokazao broj 710.104.

Isprva je Nole bio zbunjen i odgovarao je Lioru da mu taj broj ne znači mnogo. Ali kada je Sučard pokazao ceduljicu na kojoj piše taj isti broj, Novak je počeo da obraća više pažnje. Ali pravi trik bio je u tome što je Izraelac na papiru pomenuti broj napisao tako da on ispisuje „Novak“ kada se okrene naopako. A to je potpuno dotuklo Đokovića.

„Neeeee, je**te“, rekao je Novak pa se uhvatio za usta shvativši da je opsovao. „Ovo je ludo, je l’ ovo stvarno? Šališ se sa mnom“, pričao je Đoković u neverici. Pogledajte kako je to izgledalo:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo