„KOME PSUJE MRTVU MAJKU?“ – Tuča posle meča Premijer lige, kapiten i trener u centru pažnje! (VIDEO)

Na video snimcima koji su se pojavili jasno se vidi tuča članova oba kluba, ali i dolazak policije na mesto obračuna


Fudbaleri Leotara i Zrinjskog odigrali su u nedelju popodne nerešeno u meču 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a nedugo nakon iste došlo je do haosa ispred stadiona.

Naime, u trenucima kada su treneri oba kluba Marko Maksimović i Sergej Jakirović davali izjave na konferenciji za medije, član stručnog štaba domaćeg tima Srđan Kuljić je ušao na istu i krenuo je da viče i da se žali na kapitena Zrinjskog Nemanju Bilbiju.

– Kome psuje majku mrtvu Bilbija ovde sada? Svima nama psuje majke mrtve, je li vam to klub? Sram vas bilo. Pa se ugledajte… Pitajte ga šta radi. Psuje mrtve majke, jer nema dovoljno tople vode, sram vas bilo – vikao je Kuljić, dok je trener Maksimović pokušavao da ga smiri.

To nije bilo sve s obzirom na to da je ispred stadiona „Police“ došlo do žestokog fizičkog sukoba u kom je učestvovao i sam trener Zrinjskog Jakirović.

Na video snimcima koji su se pojavili jasno se vidi tuča članova oba kluba, ali i dolazak policije na mesto obračuna.

Vredi pomenuti da je Bilbija bio strelac gola za Zrinjski, te da je gost i dalje lider na tabeli sa 28 bodova koliko ima i Široki Brijeg. S druge strane, Leotar deli poslednje mesto sa Slobodom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo