Krstajić: Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sastava sadašnje Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić govorio je za bugarske medije o kvalifikacionoj grupi za Evropsko prvenstvo.


Njegova reprezentacija biće u grupi gde i reprezentacija Srbije. Krstajić je bio selektor Srbije od 2017. do 2019. godine, koju je preuzeo posle Slavoljuba Muslina.

Srećan sam što ću se kroz fudbal vratiti u Srbiju. Grupa je veoma atraktivna. Mađarska je lider, igraju dobar fudbal, ali Srbija je favorit broj jedan. Crna Gora je uvek neugodna, Litvanija može da pomrsi račune. Mi u Bugarskoj formiramo mlad i ambiciozan tim i verujem da će momci dati maksimum. Ali zaista nije realno govoriti o tome više sada, utakmice su tek u martu“, rekao je Krstajić i dodao:

-Mi gradimo tim koji će igrati narednih 10 godina. I opet kažem, Srbija je favorit broj jedan. Svi ostali će se boriti i niko neće želeti da izgubi od Srbije u grupi, jer ona igra dobar fudbal. Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sastava sadašnje Srbije, kada smo počeli podmlađivanje.

Prva utakmica izmežu Bugarske i Srbije igra se 20. juna 2023. godine u Sofiji, dok je druga zakazana za 19. novembar u Beogradu.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy