MIJAILOVIĆ POSLE SVIH DEŠAVANJA U SD PARTIZAN: Mi smo ovde izabrali predsednika po zakonu!

Nema šta da pređu, klubovi su ovde glasali pred očima javnostiPredsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, koji je ujedno na jednoj od dve sednice SD Partizan koja se odigrala tokom dana, izabran glasovima većine delegata za predsednika tog tela, a nakon sednice je dao svoj sud i pozdravio buduće članove Upravnog odbora.

– Ne znam čega se plaše, mi ne želimo ništa od fudbala. Ljudi, pet i po godina nije bilo sednice, niti je usvojen izveštaj. Mandat mu je istekao 2019. godine. Želim da se zahvalim crno-beloj javnosti što mi veruje da zajedno razvijamo klubove. Oni bi gasili klubove, uzimali bi glasove. Moram da prenesem pozdrave Marka Nikolića. On je neko ko je zaslužio da predstavlja fudbalski klub u našem društvu. Želeo je da se kroz ovu funkciju uključi u radu, on je doneo poslednju titulu fudbalerima. Željko Obradović je u Španiji, ja sam se zbog ove Skupštine vratio u Beograd. – rekao je Mijailović.

Na konstataciju da će vrlo verovatno sve ovo otići na sud i da će na taj način haos biti nastavljen, rekao je mu nije jasno zašto se sve krije od medija.

– Mi smo fizički sprečeni da uđemo na klub, ulazak je bio selektivni, nije nam dozvoljeno da uđemo od strane privatnog obezbeđenja Miloša Vazure. Mi smo bili prinuđeni da promenimo prostorije. Ovde se nalazi velika većina, radili smo po Statutu. Javnost mora da zna da nikada nama ne bi bio omogućen ulazak u te prostorije. Ovo je model koji je bio 2016. godine. Zašto se oni kriju od medija, zašto ne dođu da se prebroje svi – zaključio je Mijailović.Mijailović je naglasio da je sve bilo po zakonu.

– Nema šta da pređu, klubovi su ovde glasali pred očima javnosti, pred kamerama, svi su se predstavili, potpisali, stavili pečat svojih klubova, dakle ne postoji više spor. Imamo komisiju koja će verifikovati zapisnik, imamo sva tela. Radili smo po zakazanom dnevnom redu i ni njega nismo menjali. Dakle samo smo promenili prostorije pošto smo bili sprečeni da uđemo u prostorije gde je zakazan skup. I tu ne postoji niti jedan drugi problem, osim fizičkog sprečavanja koje je sprovedeno na nama. Dve trećine klubova je došlo ovde i izabrali smo predsednika u skladu sa zakonom – kazao je Mijailović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo