NAKON DOLASKA MANDARIĆA: Vojvodina sprema povratak rekordera srpske reprezentacije!

Dušan Tadić je sinoć na utakmici sa Kiprom igrao od početka drugog poluvremena i tako postao rekorder po broju nastupa za srpsku reprezentaciju.


Dan kasnije u Vojvodinu je, kao podpredsednik, zvanično ušao Milan Mandarić, afirmisan kao vlasnik brojnih evropskih klubova, pre svega Portsmauta i Nice, dok je u poslednje vreme bio na čelu ljubljanske Olimpije.

Predsednik kluba Dragoljub Zbiljić najavio je da je sledeći korak kluba povratak upravo – Dušana Tadića, koji je ponikao Staroj Dami srpskog fudbala!

Posle Milana Mandarića, sledeći cilj nam je da dovedemo Dušana Tadića i u pregovore krećemo koliko danas. Ovom prilikom želim da mu uputim javni poziv da nam se pridruži. On je momak koji treba da nosi kapitensku traku i da bude Miloš Šestić ove generacije. Oko njega se može napraviti baza za velike stvari. Dušane, čekamo te u klubu, poručio je Zbiljić kapitenu srpske reprezentacije, pa dodao:

– Velika želja vojvodinaša je bila da Dragoljub Zbiljić dođe u klub, zatim da Milan Mandarić dođe u klub, a sad je na redu Dušan Tadić, koji je moja ogromna želja. Time bismo bili pokriveni na svim poljima. Organizaciono jako dobro stojimo, infrastruktura je na vrhunskom nivou i fali nam jedno ime kao što je Dušan Tadić da nas povede ka velikim rezultatima, rekao je prvi čovek Vojvodine, prenosi “Mozzartsport“.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo