Nastavlja se: Fudbalski klub Partizan optužio Ostoju Mijailovića (FOTO)

Fudbalski klub Partizan optužio je Ostoju Mijailovića da je koristio falsifikovani pečat.


Mijailović je nedavno postao predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan u zvničnom zapisniku APR-a. To je sve osporila fudbalska sekcija JSD-a na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom, a sada stižu nove informacije

-Sudski veštak je utvrdio da je Ostoja Mijailović, na svim dokumentima predatim APR-u, koristio falsifikovani pečat, naveo je FK Partizan na društvenim mrežama i postavio dokumenta.

Sudski veštak je utvrdio da je Ostoja Mijailović, na svim dokumentima predatim APR-u, koristio falsifikovani pečat. pic.twitter.com/7kjnTakPGc

— FK Partizan (@FKPartizanBG) October 4, 2022

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura izneo je dokaze koji bacaju drugačije svetlo na nedavno održanu skupštinu JSD Partizan. Pomenuta skupština, od strane Vazure označena kao neformalni skup, upisana je u APR kao legitimna te su njeni predstavnici ozvaničeni kao novi zastupnici JSD Partizan.

 -Mi smo podneli krivične prijave i protiv predsednika Košarkaškog kluba i protiv svih odgovornih za ova dešavanja. Znali smo sa kim imamo posla, upozorili smo ljude iz APR-a na vreme, a sada je i sudski veštak, poredeći pečat sa zvaničnih dokumenata iz 2018. sa spornim pečatom sa dokumenata koja je Ostoja Mijailović odneo u APR, uočio čak osam bitnih razlika, rekao je Vazura uz priloženu dokumentaciju.

Ovo su sva dokumenta koja je medijima priložio FK Partizan:

pic.twitter.com/KqSWVINFXu

— FK Partizan (@FKPartizanBG) October 4, 2022 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy