NOVAK BI VOLEO DA IGRA ZAJEDNO SA LEGENDARNIM AUSTRALIJANCEM: On je sjajan dubl igrač, osvojio je Gren slem!

Mislim da sam odigrao odlično, posebno na početku meča


Novak Đoković u četvrtfinalu turnira u Tel Avivu, ne pre 14 časova, igra protiv Vaseka Pospišila.

Posle pobede nad Pablom Anduharom od 6:0, 6:3, Novak je bio veoma raspoložen pri susretu sa novinarima, a jedno od pitanja odlosilo se i na Nika Kirjosa, koji ne igra na ovom turniru.

Novaka su pitali da li bi voleo da igra u dublu sa Australijancem.

– Moj naredni protivnik ovde je Pospišil, poznato je da je on jedan od mojih najboljih prijatelja na ATP Turu. Naravno da bih voleo da igram sa Nikom, sve dok je i on motivisan na tako nešto. On je sjajan dubl igrač. Osvojio je grend slem sa Tanasijem Kokinakisom. Fantastičan je kada je fokusiran na cilj, nadam se da će nastaviti da igra na ovom nivou – kaže Novak.

Pokušali su Đokovića da navedu i na priču o aktuelnim političkim temama, ali je on želeo da zaobiđe tu temu.

Pitali su ga i kako se oseća što ponovo igra za bodove posle nekoliko meseci, rekao je da se oseća odlično na terenu.

– Znam da to zvuči kao kliše, ali srećan sam kad god izađem na teren i radim ono što najviše volim. Tenis mi je dao sve, prvi sam iz porodice uzeo reket u ruke i to je postao moj posao. Predstavljam svoju zemlju, koja je prošla kroz mnoge teškoće, sve to me ispunjava ponosom. Srećan sam i stalno se trudim da sebe podsećam da moram da nastavim da dajem sve od sebe – dodao je Novak.

O meču sa Anduharom, osim što je još jednom podvukao da je odigrao jedan od najdužih gemova (22 minuta), dodao je i da je zadovoljan igrom.

– Mislim da sam odigrao odlično, posebno na početku meča. Bio sam veoma siguran, nisam osećao nervozu i mislim da je sve išlo glatko. Teren na kom igramo je veoma intiman, publika je blizu, osetio sam podršku. To mi daje mnogo snage, moj tim i ja smo srećni što smo ovde – zaključio je Đoković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo