NOVAK I JELENA NE MIRUJU: Evo kako Đokovići provode odmor na omiljenoj destinaciji! (FOTO/VIDEO)

Za razliku od svojih kolega koji su se odlučili za ležanje na plaži na nekim egzotičnim destinacijama, Nole je izabrao aktivan odmor


Novak Đoković je već nekoliko dana u Španiji gde uživa sa porodicom i prijateljima na zasluženom odmoru. Još uvek je neizvesno da li će se vraćati u Beograd ili će pravo iz Marbelje otići za Dubai gde će igrati egzibiciju krajem ovog meseca, pa odatle u Australiju.

Pre novih obaveza, Đoković sa porodicom uživa u odmoru na sebi dobro poznatoj destinaciji – španskoj Marbelji gde živi njegov rođeni brat Marko, a Nole tamo često trenira.

Za razliku od svojih kolega koji su se odlučili za ležanje na plaži na nekim egzotičnim destinacijama, Nole je izabrao aktivan odmor. Njegova supruga Jelena je na svojim društvenim mrežama podelila fotografije i snimke sa njihovog uspona na planinski vrh La Konča.

Jelena je podelila i nekoliko fotografija, u čijem je opisu upotrebila reč GOAT i tako se poigrala sa njenim značenjem – „greatest of all time“ (najbolji svih vremena). „Goat“ na engleskom takođe znači koza. Tako je Jelena napisala: – We followed the path of a goat – što je na srpskom: – Pratili smo putem kojim idu koze. Ili je msilila „put najboljeg svih vremena“?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo