NOVI UDARI NA DUŠANA TADIĆA: Još jedna zvezda Ajaksa žestoko kritikuje kapitena Srbije!

Čim su došli slabiji rezultati, Snajder i Van der Vart su krenuli da udaraju


Ajaks u poslednjih nekoliko nedelja pravi loše rezultate, a gro nezadovoljstva se svelo na dva ubedljiva poraza od Napolija, pogotovo onog u Amsterdamu od 6:1. Bivša zvezda holandskog fudbala Vesli Snajder zbog trenutnih dešavanja krivi Dušana Tadića i njegovog menadžera Miloša Malenovića za koje tvrdi da sastavljaju tim „kopljanika“.

Nije prvi put da Snajder napada Tadića, a to je u poslednje vreme radio i Rafael Van der Vart, takođe bivši reprezentativac Holandije.

Snajder je pričao o vezi Tadića i Šrojdera (trenera Ajaksa). Njih dvojica imaju istog menadžera, Miloša Malenovića.

– Vrlo je moguće da Tadić i njegov menadžer imaju moć. Mislim da sam u pravu. Nešto čujete levo i desno, nešto iznutra. Igračima se to nikako ne sviđa. Oni nemaju problem sa trenerom, ali imaju sa čitavom trenutnom situacijom. Veoma je očigledno da Tadićev menadžer ima veliku moć u Ajaksu. To nikada nije bio slučaj u Ajaksu, da menadžer ima toliku moć. Možda se to dešavalo za vreme dok je Mark Overmars bio u klubu, ali nakon njega ne – kazao je Snajder.

Čim su došli slabiji rezultati, Snajder i Van der Vart su krenuli da udaraju žestoko, pre svega, na Tadića koji je više godina glavni predvodnik ove generacije holandskog velikana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo