Oglasila se Zvezda: Sve je zakazano tajno

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je zvaničan dopis u kojem su tražili odlaganje Skupšine Fudbalskog saveza Beograda, koja je, kako navode u zvaničnom dopisu, zakazana tajno.


Crveno-beli traže u dopisu da se Skupština odloži na sedam dana, kako bi se konsultovali svi klubovi Superlige i Prve lige Srbije. Kako se navodi, imali su kontakt i sa Partizanom koji je izopšten iz čitavog procesa, kao i drugi klubovi iz Superlige i Prve lige Srbije.

– Obraćamo vas se sa predlogom i molbom za odlaganje Skupštine Fudbalskog saveza Beograda na period od 7 dana. FK Crvena zvezda nije bio obavešten u propisanom roku niti konsultovan kao naš najveći klub u vezi Skupštine FSB zakazane za 19.09.2022. godine što je presedan u dosadašnjoj decenijskoj praksi.  Takođe nakon današnjih konsultacija sa FK Partizan obavešteni smo i da je naš drugi najveći klub izopšten iz čitavog procesa što smatramo takođe apsolutno neprihvatljivim. Iste informacije imamo takođe i od drugih klubova Super lige Srbije i Prve lige Srbije.

– Zaključak je da je sutrašnja Skupština FSB zakazana tajno što ne priliči našoj matičnoj fudbalskoj organizaciji. Naša saznanja su takođe da je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije uključen u čitav proces i to na način da je lažno sa njegove strane predstavljeno skupštinskim delegatima da su sva planirana kadrovska rešenja za FSB usaglašena sa političkim vrhom Republike Srbije što ne odgovara istini. Na taj način je izvršena gruba manipulacija skupštinskih delegata FSB. Imajući u vidu sve gore navedeno, predlog FK Crvena zvezda delegatima FSB je da se Skupština FSB odloži za period od 7 dana radi konsultacija svih klubova Super lige i Prve lige Srbije, stoji u dopisu Zvezde.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy