Ostoja Mijailović vraća legende u FK Partizan: On će biti novi trener crno-belih

 Juče je APR potvrdio da je novi predsednik JSD Partizan, Ostoja Mijailović. Kao novi predsednik trofejnog društva, on je već počieo da kuje planove šta i kako dalje.


Kako javlja Sportal, ono što on želi jesu promene u Fudbalskom klubu Partizan. Taj portal javlja da su prvi koraci u tom smeru su već napravljeni. Mijailović želi da Danko Lazović bude direktor, a Marko Nikolić trener-menadžer Partizana.

oglas

Sportal saznaje da se pravi plan da Marko Nikolić ponovo postane trener fudbalskog kluba, ali i ne samo trener, već trener-menadžer što je bio njegov uslov za ulazak u ovu priču. To znači da budući FK Partizan neće imati sportskog direktora, već će Marko Nikolić biti i trener i čovek koji odlučuje o kupovini i prodaji igrača.

Takođe, kako Sportal saznaje, novi direktor FK Partizan biće Danko Lazović, proslavljeni fudbaler crno-belih i bivši reprezentativac Srbije.

Ostalo je samo nepoznato ko će biti predsednik – da li Ostoja Mijailović ili ipak neko sa spiska koji ga je podržao u izboru za prvog čoveka sportskog društva.

Ne propustite

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy