OVO NE MOŽE NI STEF KARI: Snimak Milana Gurovića je HIT – pogledajte odakle pogađa trojke u nizu! (VIDEO)

Najviše pamtimo njegove hice kojima je zatrpao koš reprezentacije SAD na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002


Znali smo da je umeo da pogodi trojke sa svih pozicija na košarkaškom terenu, pod pritiskom čuvara i publike, ali snimak koji se pojavio izaziva pravo divljenje.

Milan Gurović se proslavio kao vrhunski šuter u Peristeriju, Barseloni, Unikahi, Partizanu, Crvenoj zvezdi, a najviše pamtimo njegove hice kojima je zatrpao koš reprezentacije SAD na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002.

Sada je na društvenim mrežama hit snimak verovatno je snimljen u hali koju je Gurović izgradio za potrebe svoje škole košarke, a navijači su ostali zatečeni viđenim.

Milan Gurović šeta po pokretnoj traci na spratu i šutira ka ko košu koji se nalazi u prizemlju, a lopte koje nekadašnji bek šuter ili nisko krilo našeg nacionalnog tima šalje gotovo stoprocentno pronalaze put do koša. Kako to izgleda pogledajte od 27:50 sledećeg snimka:

Inače, Gurović je aktivnu igračku karijeru završio davne 2009. godine, ali se šut očigledno nije izgubio tokom narednih godina. O preciznosti ruke i tome koliko se kroz karijeru bavio svojim šutem dovoljno govori da je kao trener FMP-a pomogao mladim igračima poput Marka Gudurića i Ognjena Dobrića da nameste „nišanske sprave“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo