Petrić pred Nicu: Nica je trenutno uspavana, ali može da se probudi

U drugom kolu Lige konferencija fudbaleri Partizana sutra od 21 sat dočekuju ekipu Nice.


Svoja očekivanja pred sutrašni meč, izneo je trener Partizana Gordan Petrić.

 –Ne znam šta da vam kažem u vrzi meča. Gledali smo tri utakmice Nice, gledali smo poslednju utakmicu u prvenstvu koju je Nica dobila 3:1 i delovalo mi je da to nije najjača rekipa sa kojom smo igrali do sada. Mislio sam da je Zvezda jača ekipa od Nice, ali sam mišljenje promenio gledajući snimak protiv Kelna. U druge dve utakmice smo videli da Nica ima izuzetno jak sastav i da ima igrače koji su tehnički dobro potkovani i brzi. Igramo protiv ekipe koja čini mi se trenutno spava, ali može da se probudi svakog trenutka. Moramo da odgovorimo na njihov stil igre i da primenimo naš stil i probamo da izvučemo povoljan rezultat. Danas ćemo videti kako su igrači i da li su svi zdravi – rekao je Petrić koji ne može da računa na suspendovanog Kristijana Belića dok se Kvinsi Menig tek oporavio od povrede. – Belić će nam nedostajati. Ima igrača koji će ga zameniti, ali da vam kažem ko će igrati u ovom trenutku, morao bih da pogledam kakvo je stanje na treningu. Kvinsi je trenirao individualno. Sutra će biti u kombinaciji, ali da li će od početka ili ne to ćemo još videti posle treninga. Sigurno ćemo izaći u sistemu koji je prepoznatljiv u poslednje tri, četiri utakmice. Za mene je bitno da igramo na našem stadionu i nema šta da kalkulišemo. Ako pobedimo, bliži smo proleću. Nica je trenutno uspavana, ali može da se probudi i može da napravi mnogo problema.

Trener crno-belih očekuje da krilni napadač Fuseni Dijabate bude konkretniji u napadu. 

 – Zadovoljan sam delimično. Prvi deo mog bitisanja, utakmice u Novom Sadu, Kragujevcu, prva utakmica protiv Maltežana bilo je nepotrebne nervoze kod igrača. Sada više nisu napeti, opustili su se. Koliko napretka ima, videće se kroz naredne utakmice. Napredak je najveći kod mladih igrača, na njih treba da se obrati pažnja jer oni imaju perspektivu. Stariji igrači su već formirani, samo treba da nastave da treniraju i da nemaju povrede, rekao je Petrić i osvrnuo se na Dijabatea.  

– Očekujem samo da ovo što pruža u zadnje vreme ponovi i da bude još konkretniji jer sam siguran sam da se plaše njega i da on to treba da iskoristi. Očekujem da popravi statistiku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy