Poznato kada je žreb za EP, FSS obavestio navijače kako do ulaznica!

Odmah po završetku meča Srbije i Bugarske, FSS je krenuo u organizaciju odlaska u Nemačku repreznetacije, ali i navijača.


Žreb će biti održan u Hamburgu 2. decembra i očekuje se da Srbija bude u trećem šeširu.

Takođe, FSS je obavestio navijače i načinu apliciranja i prodaje ulaznica za EURO koji se igra od 14. juna do 14.jula.

1.Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA https://www.uefa.com/euro2024/ što znači da FSS  neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2.Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3.Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA počinje 1. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

4.Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

5.Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

Više detalja oko same procedure objavićemo posle žreba koji se održava u Hamburgu, 2. decembra 2023. godine.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy