Saopštenje Delija: Neko nam gura novog Toleta

Povodom navoda da je Nenad Bjeković jedini kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, podigla se prašina, jer su iz FK Crvena zvezda reagovali saopštenjem u kom su izrazili veliko negodovanje.


Posle Zvezde sada se oglasili i njihovi i navijači poplularne „Delije“ koje su izdale saopštenje koje prenosimo u celosti.

– Sve je izvesnije da će Nenad Bjeković biti jedini kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Očigledno je da nam neko gura novog „Toleta“.

-Da podsetimo, Bjeković je bio dugogodišnji funkcioner Partizana, čovek koji je uz Žarka Zečevića, pokojnog Mirka Marjanovića i ostale političke i fudbalske strukture otimao, krao titule i donosio ih Partizanu. Dobro znamo šta se dešavalo u to vreme i dobro znamo kakve bi mu namere bile i sada ako bi došao na ovu funkciju. Predsednik saveza u košarci je Danilović, ako predsednik saveza u fudbalu postane Bjeković, da li je sledeći korak da i predsednik nekog od naših klubova postane Grobar? Da li se to opet vraća vreme totalne kontrole sportskih saveza od strane osvedočenih Grobara i ljudi koji su mahinacijama donosili titule Partizanu?!

-Još jedna stvar je zanimljiva u ovom našem fudbalu… U celom svetu savez bira selektora, a mi smo verovatno jedina zemlja u kojoj selektor bira rukovodstvo saveza. Svima je dobro poznata scena nakon velike pobede nad Portugalom gde trener reprezentacije uvodi Bjekovića u svlačionicu i govori – Evo, i predsednik je tu! Jel se tako bira predsednik fudbalskog saveza? U trenucima ogromne sreće na očigled svih kamera neko se setio da promoviše novog predsednika fudbalskog saveza! Ne želimo da kvarimo atmosferu pred svetsko prvenstvo, našoj reprezentaciji želimo puno uspeha, ali mi na ovo ne možemo da ćutimo. Nenad Bejković ne može da bude predsednik fudbalskog saveza, prvo sa zvezdaške strane jer je učinio mnoga zlodela, a drugo je da ne želimo čoveka koji ima takvu prošlost da vodi naš fudbal! Ukoliko on postane predsednik, od prve utakmice pa do poslednje kada bude odlazio imaće u nama neprijatelja, pa taman uzeli ili izgubili 5 titula za redom! Mi ne zaboravljamo! – navodi se u saopštenju.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy