UŽASNE SCENE: Navijači brutalno PRETUKLI vođu protivničke grupe, LEŽAO na putu polumrtav! (VIDEO)

Naravno, to nije dugo trajala jer je usledila masovna tuča


Žestoka navijačka tuča viđena je pre dva dana u Brazilu, kada su se dve navijačke grupe Kruzeira i Palmeirasa slučajno srele na autoputu!

S jedne strane imamo grupu Mafia Azul, navijače Kruzeira, sa druge Manča Verde koji su fanovi Palmeirasa – a zanimljiuvo je da su obe išle na gostovanje svojih timova kada su se autobusi sreli.

Navijači Kruzeira su tokom tuče zarobili vođu naviojača Palmeirasa i brutalno ga pretukli, a na jednom video snimku koji se pojavio bukvalnos e vidi kako nesrećni čovek polumrtav leži na putu.

Zanimljiva je i pozadina rivalstva ove dve navijačke grupe. Sve do 1980-ih godina nije bilo nikakvih problema, a onda je 1988. godine jedan od osnivača Manča Verde ubijen.

U pitanju je Kleofas Sostenes Dantas da Silva, skraćeno Kleo, koji je dva puta upucan ispred jednog starog parka. Palmeiras je naredni meč igrao protiv Kruzeira koji su sa tribina pogrdno skandirali ubijenom navijaču.

Naravno, to nije dugo trajala jer je usledila masovna tuča, a navijači oba tima su u narednim godinama postali ljuti rivali koji su se „takmičili“ i na stadionu i van njega.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo