VIŠE NIJE MOGAO ĆUTATI: Selektor Kameruna ispričao svoju istinu sa golmanom Intera, svi će ga podržati!

Pravi skandal zahvatio je reprezentaciju Kameruna uoči utakmice drugog kola Svetskog prvenstva u Kataru.


Andre Onana je definitivno jedan od najboljih i najpoznatijih igrača Kameruna, ali zbog neposlušnosti je izbačen iz reprezentacije. Golman Intera nije želeo raditi ono što je traženo od njega i to je bila kap koja je prelila čašu.

Sve se dogodilo na utakmici prvog kola protiv Švajcarske kada je Onana čak svojih 26 dodavanja od ukupno 61 odigrao izvan kaznenog prostora što se uopšte nije svidelo njegovom selektoru Rigobertu Songu.

U žestokoj raspravi na treningu u subotu Song je zaurlao na Onanu zbog njegovog načina igre, a nakon toga su seli i porazgovarali te je golman poručio da nema nameru odustati od čestog napuštanja gola.

Song je nakon toga odlučio da je za Onanu najbolje da napusti kamp reprezentacije te da ga stavljanje za rezervnog golmana nije najbolja opcija. Kada je stigao susret sa Srbijom 26-godišnjaka uopšte nije bilo u zapisniku.

Nakon uzbudljive utakmice protiv Srbije okončane remijem 3:3 svoju stranu priče odlučio je ispričati Song. Nakon njegovih reči definitivno će dobiti dodatnu podršku zbog svoje odluke.

„Onana je želeo otići, a mi smo to prihvatili. Reprezentacija je ispred svakog pojedinca i potrebna je disciplina“, rekao je Song te ostavio vrata otvorenim za čuvara mreže Intera.

„Videćemo hoće li ostati sa nama na Svetskom prvenstvu ili ne. Zavisi isključivo od njega. Zamolio sam ga da pričeka sa konačnom odlukom. Moraće poštovati pravila.“

Kamerun do kraja grupne faze ima još da odigra utakmicu protiv Brazila.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Podeli vest:

Aktuelno

Srbija uživo

Generated by Feedzy